Om te eten, maar zeker ook om te maken. Misschien vind ik het maken nog wel leuker dan het eten.
Ik heb maanden geëxperimenteerd en geleerd hoe ik de perfecte pizza kan maken en ik ben al een aardig eind in de buurt. Ik heb 15 verschillende deegsamenstelling uitgeprobeerd, verschillende mozzerella's (waaronder een zelfgemaakte vegan versie) tientallen sauzen met verschillende typen tomaten en natuurlijk veel verschillende toppings.
De laatste stap naar de perfecte pizza was een pizza oven en deze heb ik onlangs ook aangeschaft. Heel stiekem droom ik soms van een echte eigen pizzeria, en tot die tijd heb ik de Pizzagalerij, een pizza restaurant aan huis.
Toen mijn nichtje (7) hoorde dat ik een pizza oven had gekocht vond ze dat ik een pizzarestaurant moest beginnen. Zo gezegd zo gedaan, samen met haar zusjes kwamen ze pizza maken en voor ik het wist was mijn huis omgetoverd tot een echt restaurant.
Er was een naam, een logo en een heus keukenteam we koppelden er een goed doel aan en De Pizzagalerij was geboren.
Je gaat naar de bestelpagina en kiest daar jouw afhaalmoment.
Er is elke week keuze uit 3 pizza's die je kunt selecteren.
Betalen kan online of via een tikkie/contant wanneer je de pizza komt halen.
Door de kleine schaal van De Pizzagalerij werkt het iets anders dan je van een pizzeria gewend bent. Alle ingrediënten zijn vers en om verspilling tegen te gaan, koop ik niet groot in, dat betekent voor jou:
Dat we je vragen om grote bestellingen (meer dan 3 pizza's) minimaal 2 dagen van te voren te doen. of mail even naar pizza@minnebo.co
Dat bepaalde opties (zoals glutenvrij) een dag van te voren bestel moeten worden
Als je van te voren bestelt weet je zeker dat we niet uitverkocht zijn